100% ФинТек

Иновативни финансијски системи за инвестирање у мала и средња предузећа - без банака и посредника, без губљења времена - само чисти Финтек

Сазнајте више

Чиме се бавимо

ФинТек платформе за ефикасно онлајн финансирање

ФинТек као појам подразумева модерне, иновативне финансијске системе, у виду онлајн апликација (Cloud applications). Врло често, ФинТек услуге се пружају као сервис (Software as a Service, SaaS), што значи да корисник уопште не мора да купује одређену апликацију, већ му се омогућава да је користи уз месечну надокнаду онолико колико му то одговара.

Овај начин рада последњих година направио је праву револуцију на финансијском тржишту и омогућио пре свега малим и средњим предузећима (МСП) да брже долазе до обртних средстава.

ZWEBB је једна од водећих компанија у развоју и пласирању ФинТек систама на скандинавском тржишту. Нудимо најмодернији финансијски софтвер који се заснива на принципу "софтвер као сервис" (SaaS), углавном за групно финансирање (Crowdfunding и Crowdlending), али и софтвера за друге врсте финансијских услуга, попут факторинга или дигиталног банкарства.

Последњих година развили смо комплетне системе за:

  • Факторинг, са и без регреса
  • Обрнути факторинг
  • Инвестиционе платформе за финансирање добављача
  • Онлајн идентификацију и верификацију фактура дигиталним потписом
  • Групно финансирање (Crowdfunding - јавни онлајн зајмови)
  • Директно рапортирање пореској служби - и многе друге
meet-fintech
crowdlending software solution

Групно финансирање (Crowdfunding)

Ово је нови начин издавања пословних и приватних зајмова. Наше платформе садрже комплетне модуле за независно стварање услова зајма и његово финансирање.

factoring software solution

Факторинг, са или без регреса & обрнути факторинг

Реагујте брже на нове пословне могућности и ослободите више обртних средстава користећи једну или више опција за факторинг које наши системи нуде.

crowdfactoring and receivables trading

Трговина потраживањима и финансирање МСП

Ефикасан начин финансирања малих и средњих предузећа. Потраживања од купаца често су најпогоднија опција, како за зајмопримаоце (МСП), тако и за инвеститоре.

Утисци

Упознајте наше партнере

loan-origination

Стварање зајма - онлајн

Интегрисани део решења за Crowdlending. Одобрите кредите и зајмове независно од банака.

factoring API solution

АПИ конекције

Било који спољни извор података, попут банкарског система или књиговодственог система, може се повезати са нашим платформама.

kyc/kyb/aml integrations

Упитник за нове клијенте

Упознајте свог клијента (KYC)
Упитник који морате имати на свакој онлајн финансијској платформи.

crowdfactoring and receivables trading

Трговина потраживањима

Позовите спољне инвеститоре на своју финансијску платформу - поделите трошкове финансирања и камате.

crowdlending software solution

Crowdlending

ZWEBB је произвео једну од најнапреднијих светских Crowdlending платформи, коју између осталих користи наш клијент Kameo.se/.no/.dk

equity crowdfunding is crowdinvesting

Crowdfunding

Crowdfunding на бази кредита или комбиновано са уделом је наша специјалност. Систем који смо произвели укључује софтвер за добијање кредита, куповину удела у фирми, као и друге напредне функције ФинТек и РегТек.

factoring software solution

Факторинг

Брзи факторинг у реалном времену, са сигурним, транспарентним процесом регистрације клијената, купопродаје фактура и обрнутим факторингом као додатном опцијом.

invoice discounting software solution

Рапортирање пореској служби

Повежите вашу садашњу финансијску платформу са Финтек системом, синхронизујте податке у реалном времену и аутоматски шаљите извештаје и рапорте Пореској управи.

startup

Више о ZWEBB-у и текућим активностима

Иновације, сарадња, партнерство

Заједно са нашим скандинавским клијентом - Камеом (kameo.se/.no/.dk), финансијском тржишту смо представили јединствену Crowdlending платформу, која данас опслужује преко 36.000 регистрованих зајмопримаца и инвеститора у Шведској, Норвешкој и Данској.

Од 2018. године ZWEBB је стална чланица Шведске Финтек Асоцијације, као једна од водећих компанија за развој модерних Финтек платформи.

Захваљујући нашем начину рада и услугама које пружамо, ми смо у партнерским односима са свим нашим клијентима - од Скандинавије, преко Блиског Истока до Јужне Африке.

Слободна радна места: Буди део нашег тима!

Linux сервер администратор / Linux SysAdmin AWS

Ваш Финтек парнтер

сарадња кроз иновације

scroll top